Jobba hos oss


GT Steel Construction startades 1990 och är ett specialistföretag med 24 anställda. Vår verksamhet genomsyras av vår höga kompetens och vi är noggranna med att kontinuerligt utbilda våra anställda till att fortsätta att höja vår redan högkvalitativa standard.
​​​​​​​Inom vår bransch tycker vi att det är viktigt att ha ett modernt säkerhetstänk och det är något som vi tar fasta på. Kraven utifrån att minimera riskerna är många men vi själva ställer ännu högre krav på vår egen verksamhet vilket gör att du som kund alltid kan lita på att säkerheten är en prioriterad fråga för oss.
Vi som företag har växt mycket under de tre senaste åren och nu vill vi fortsätta i den riktningen när vi tar oss an framtiden tillsammans med våra kunder.

Stålmontör

 
Vi växer och behöver nu utöka vår verksamhet med ytterligare 1-2 stålmontörer. 
Är du en erfaren smed som är serviceinriktad, självgående och kan leverera kvalitet och resultat? Sök jobbet redan idag, då vi genomför urval löpande!

Om tjänsten

Att jobba som smed på GT Steel innebär ett varierat arbete, då du bl.a. kommer att arbeta med:
  • Montering av stålkonstruktioner
  • Svetsning
Arbetet kräver att du ska kunna arbeta i grupp såväl som självständigt. Du kommer även att ha mycket kundkontakt, vilket också ställer krav på din sociala förmåga och att du är en person som alltid strävar efter att leverera hög service.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som tidigare har arbetat som stålmontör och har fokus på att leverera kvalitet och goda resultat i det arbete du utför. Då jobbet är väldigt varierande ser vi att du som söker har god och bred kunskap gällande smide, montage och tillverkning. Som person är du jordnära, serviceinriktad och innehar en god kommunikativ förmåga. Vidare är du en problemlösare som ser möjligheter istället för hinder.

B-körkort är ett krav då det förekommer en del resor i arbetet

Välkommen att kontakta oss!

Rickard Nordin
070-667 13 12
rickard.nordin@gtsteel.se

Tobias Abrahamsson
​​​​​​​
076-199 13 12
tobias.abrahamsson@gtsteel.se